• English
  • Ελληνικά

Προσωπικά Δεδομένα
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των
υπηρεσιών του eshop-stickers.com  υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος
καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία
του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει
συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας
Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν.
2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ
Σε κάθε περίπτωση το eshop-stickers.com  διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων
προστασίας των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με το υπάρχον ή και ενδεχόμενο
νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους

προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει
να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του eshop-stickers.com.

Ασφάλεια συναλλαγών
Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις
συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η εταιρία μας δεν κρατάει στα
αρχεία της τα στοιχεία των πιστωτικών σας καρτών.
Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω ασφαλούς περιβάλοντος της PayPal, viva
wallet & τράπεζας Πειραιώς.

Cookies
Κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο ενδέχεται να αποθηκευτούν στον υπολογιστή
σας cookies από υπηρεσίες τρίτων όπως: Για στατιστικούς σκοπούς σχετικά με την
επισκεψιμότητα και την περιήγηση μέσα στον ιστότοπο (google analytics), μέσα
κοινωνικής δικτύωσης ή άλλης μορφής internet marketing και προβολής του
ιστότοπου στο διαδύκτιο (facebook, twitter, instagram, flickr, pinderest, google +,
skype, linkedin, κλπ), εταιρική προβολή σε μορφή αναπαραγωγής βίντεο (youtube,
video, κλπ), υπηρεσία προσέγκησης της επιχείρησης του ιστότοπου μέσω χάρτη
(google maps, foursquare, κλπ), ενημερωση στοιχείων, εταιρεικών, οικονομικών,
στατιστικών ή άλλης μορφής (pdf, excel, word, txt, κλπ),σύστημα κρατήσεων τρίτων
με μορφή αναζήτησης, διαθεσιμότητας, κράτησης.

Απενεργοποίηση Cookies
Κανένα από τα cookies στον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του,
μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies από τις ρυθμίσεις του browser σας. Για
περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απενεργοποίηση των cookies επισκεφθείτε
την επίσημη ιστοσελίδα του browser σας.